Over Traiteur Gilbert

 

Traiteur Gilbert

In 1989 werd Traiteur Gilbert opgericht. De vishandel was toen terug te vinden in de Meerminlaan aan het Rubensplein

5 jaar later, in 1994 verhuist Gilbert naar een prachtige nieuwe winkel op de Lippenslaan.  Daar hebben wij onze klanten 18 jaar mogen bedienen.

2011: Traiteur Gilbert gaat een nieuwe uitdaging aan en kiest voor een nieuwe zaak aan het Burgemeester Frans Desmidtplein, dé poort tussen het Zoute en Knokke-Centrum. Er wordt gekozen voor een eigentijds en gedurfd concept; met succes!

Marc Renaer

1977: Diploma hotelschool Ter Duinen – Koksijde

“Gedurende 11 jaar was ik als kok werkzaam in befaamde restaurants in binnen- en buitenland. Daarbij heb ik 3 grote leermeesters mogen ontmoeten: Pierre Wijnants (Comme Chez Soi – Brussel), Michel Coppens (Restaurant Michel – Groot-Bijgaarden) en Gaston Lenôtre (Restaurant Pré Catalon – Parijs). Die opgedane ervaringen vertalen zich nog steeds in de gerechten in de winkel.

Enkele jaren geleden kreeg ik het verzoek van de prestigieuze Club Prosper Montagné om provoost te worden voor de visconsulenten, een verzoek dat ik met enthousiasme aanvaardde.”

Club Prosper Montagné staat jaarlijks in voor de verkiezing van eerste kok en sommelier van België, dit onder toezicht van de federale regering.

 

 

Ondernemingsnummer: 0864 580 596